Aktualno

Dobrodelni oktober

V letošnjem letu tradicionalni “Rocktober” predstavljamo v novi obliki. Dobrodelni oktober bo letos obsegal tri dogodke. Glavna nit, da bomo vse prostovoljne prispevke podarili v dobrodelne namene, ostaja enaka 🥰.
 
KOMU BOMO LETOS PODARILI SREDSTVA?
V okviru Dobrodelnega oktobra 2024 bomo zbirali sredstva za fundacijo študentski tolar, katere osnovni namen je pomagati študentom v stiski – s povratnimi in nepovratnimi denarnimi pomočmi, z dodeljevanjem materialne pomoči ter nenehnimi prizadevanji za izboljšanje socialnega položaja študentov.
 
Dobrodelni oktober smo otvorili v Kinu Pivka s težko pričakovanim filmom Konča se z nama 💘. Pivško kino dvorano smo dodobra napolnili, napolnila se pa ni le dvorana temveč tudi skrinjica z dobrodelnimi prispevki. 
 
Kmalu se spet vidimo, saj se ponovno dobrodelni pohod na Kočo Mladiko. 19.10.2024 od 8. do 18. ure vas bomo študenti na vrhu pričakali s stojnico, kjer se boste lahko okrepčali in prijetno podružili.
Za vas pripravljamo pester program z različnimi aktivnostmi, med katerimi lahko osvojite tudi nagrade.
Za več spremljajte naše ig story-je. V primeru slabega vremena spremljajte naša socialna omrežja.
 
Dobrodelni oktober bomo zaključili 25.10, ko pride v postojnski Mladinski center eden najbolj vročih slovenslih MC-jev Drill. Priporočen dobrodelni prispevek znaša 5€. Začnemo ob 21. uri.
 
Se vidimo!